The fluffiest protein pancakes

De fluffigaste proteinpannkakorna

De fluffigaste protein pannkakorna. 

2 portioner - 425 kcal per portion

26g protein, 52g kolhydrater, 11g fett 

Ingredienser:

  • 2 ägg (separera gulan från äggvitan)
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 skopa vanilj proteinpulver
  • 2 dl havre mjölk
  • 1 tsk bakpulver
  • En nypa salt
  • Smör att steka i, jag använder vegetabiliskt

Tillvägagångssätt:

Börja med att separera ägg gula från vitan. Blanda sedan ihop ägggulan, mjöl, proteinpulver, bakpulver, salt och 1,5 dl havre mjölk. När du har en klumpfri smet, häll i den sista 0,5 dl havre mjölk och blanda igen. Vispa sedan upp ägg vitan till den blir snabbt. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten och stek på låg-medium värme tills de blir gyllene.

Tillbaka till blogg