Rhubarb oatmeal

Rabarber havregryn

Gröt med rabarber kompott.

423 kcal för en portion

54 g kolhydrater, 29 g protein, 7 g fett 

Ingredienser:

  • 1,5dl fiberhavregryn
  • 3dl vatten
  • 1dl havremjölk
  • 1 skopa vanilj protein
  • 1 krm vanilj
  • Nypa havssalt
  • Rabarber ca 150g (ca 2dl hackad)
  • 1 tsk honung

Tillvägagångssätt:

Koka havregrynen med vatten, vanilj och salt, när det nästan är klart blanda i protein och havremjölk. Låt det puttra tills havregrynen får önskad konsistens. Hacka rabarbern och lägg i en liten kastrull, tillsätt honung och sätt på hög värme under konstant omrörning tills den har löst sig helt. Tillsätt sedan i en valfri skål eller burk och toppa med lite mer havremjölk.

Tillbaka till blogg