Rhubarb and peaches with high protein vanilla sauce

Rabarber och persikor med proteinrik vaniljsås

Rabarber och persikor med protein vaniljsås. 

2 portioner, 321 kcal per portion

50 g kolhydrater, 16 g protein, 5 g fett

 

Ingredienser:
  • 200 g rabarber
  • 2 persikor
  • 1 msk honung
  • 1dl havregryn
  • 2dl havre yoghurt
  • 1 dl vaniljprotein
  • Vaniljpulver, kardemumma, salt

Tillvägagångssätt:

Hacka rabarber och persikor och lägg i en kastrull, ringla över ca 1/2 msk honung och låt puttra tills frukterna börjar bli mjuka. Till en annan kastrull, tillsätt havre, vaniljpulver, kardemumma, salt och 1/2 msk honung. Sätt på medelvärme och ge havregrynen lite färg. Blanda ihop proteinet med havre yoghurten och lite extra vaniljpulver för att skapa den proteinrika vaniljsåsen. Lava allt i en skål och njut!

Tillbaka till blogg