Pancake muffins

Pannkaksmuffins

Pannkaksmuffins. 

12 muffins – 94 kcal per muffins.

2 g protein, 18 g kolhydrater, 2 g fett

Ingredienser:

  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk vanilj
  • 2dl mjöl
  • 4dl havredryck (delux)
  • 3 ägg
  • icke-klibbiga muffins plåt

Tillvägagångssätt:

Blanda ihop bakpulver, salt, vanilj och mjöl. Blanda ner hälften av mjölken och blanda tills det inte finns några klumpar. Blanda ner resterande av mjölken och sedan ett ägg i taget, blanda ordentligt. Häll smeten i muffins plåten och placera i mitten av ugnen på 220 grader i cirka 20 minuter. Låt dem svalna och servera sedan med den topping du önskar.

Jag brukar ha vanilj kvarg, bär och ibland jordnötssmör om jag äter dessa till frukost och som efterrätt, fika eller snack har jag protein-vit-choklad-spread på.

 

 

Tillbaka till blogg